Lady Gaga are crize de personalitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lady Gaga vrea să se bucure de puțină liniște în viața personală

Artista britanică pare să fi obosit aflându-se mereu în pielea excentricei Lady Gaga. Astfel, ea a pus la punct un plan pentru a scăpa de fani și a se bucura de puțină liniște.

Lady Gaga a rezervat trei camere de hotel și a aplicat o întreagă strategie pentru a evita să se întâlnească cu fanii săi din Liverpool. Motivul? Nu se simțea prea "Lady Gaga" și ultimul lucru pe care și-l putea dori în acele momente era să se înfrunte cu atenția reprezentanților presei și a fanilor.

Aflată în turneu la Liverpool, diva nu s-a simțit în largul său în rolul excentricei Lady Gaga, ceea ce a făcut ca, în ultimele zile, să prefere să stea mai departe de ochii presei.

"Pe Lady Gaga o încântă drama. În loc de a-și rezerva o cameră într-un hotel de cinci stele, a rezervat trei apartamente în trei dintre cele mai scumpe hoteluri din Liverpool, au dezvăluit surse ale "Daily Star". "Lady Gaga a cerut să intre pe poarta din dos, ca să fie protejată de ochii curioșilor", au mai precizat acestea.

Însă nu s-a terminat totul așa. "După aceea, Lady Gaga a trimis o flotă de limuzine Mercedes aurite la intrarea în hotel și la un restaurant din apropiere, pentru a distrage atenția fanilor și a paparazzilor. Pentru o persoană ca Lady Gaga acest lucru poate părea ciudat, deși își are explicația sa.

Aflați ce a declarat diva în legătură cu comportamentul său