Fotbaliştii, părinţi precoci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe culmile gloriei, tineri, plini de bani şi asaltaţi de femei frumoase, ce le mai rămâne fotbaliştilor de făcut în viaţă? Să-şi perpetueze invidiatele gene.

La începutul lunii iulie, atacantul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a şocat cu anunţul făcut pe conturile sale de pe reţelele sociale: la 25 de ani, pe culmile gloriei, a decis să devină tată. Dacă a fost o surpriză pentru mulţi decizia sa de a deveni părinte la 25 de ani, vârstă la care el este încă un tânăr fan înfocat al petrecerilor, maşinilor scumpe şi a iubitelor celebre, o şi mai mare surpriză a fost că a decis să fie un părinte singur, scrie 20 minutos.

E adevărat, zvonurile spun că mama şi sora portughezului vor avea un rol important în creşterea micuţului Cristiano, dat fiind că mama copilului a rămas în anonimat (Unii spun că pe o sumă consistentă de bani). Fotbalistul, care a petrecut câteva zile de vacanţă în Algarve, Portugalia, a publicat pe twitter fotografii cu el însuşi pe un yacht, făcând surf, distrându-se din plin. Nici urmă, însă, în poze, de fiul său.

La câteva zile după ce Cristiano Ronaldo a făcut publică ştirea, un alt fotbalist a anunţat că, la 26 de ani, va deveni tată pentru a doua oară: Fernando Torres. "El Nino" mai are un copil, care abia a împlinit un an, urmând să fie pentru a doua oară tată. Cu toate acestea, în ciuda tinereţii lor, cei doi jucători nu sunt nici pe departe cei mai tineri părinţi fotbalişti.

Citeşte pe adevarul.es care a fost cel mai precoce părinte dintre fotbalişti şi vezi lista jucătorilor care au devenit părinţi la vârste destul de "fragede"