Boc, despre Ungureanu: Un mare câştig pentru centru-dreapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL, Emil Boc, susţine că fostul premier Mihai-Răzvan Ungureanu reprezintă un "mare câştig" pentru politica de centru-dreapta din România şi consideră că acesta mai are "multe cuvinte de spus".

"Mihai-Răzvan Ungureanu este un mare câştig pentru centru-dreapta în România. Are perspective, are viitor, nu am mai discutat (cu Ungureanu - n.r.) în ultima vreme, fiind prins în campania locală, dar este un bun câştigat pentru dreapta românească. Este un bun câştigat pentru tot ceea ce reprezintă această soluţie de centru-dreapta în România", a declarat Boc, cu privire la anunţul făcut de Ungureanu privind iniţiativa civică de centru-dreapta.

Întrebat dacă Ungureanu a luat decizia înfiinţării unei organizaţii pentru că nu şi-ar găsi loc în PDL, Boc a precizat că deciziile din acest punct de vedere îi aparţin fostului premier.

"Nu am avut niciun fel de respingere a domnului Mihai-Răzvan Ungureanu. Deciziile îi aparţin domniei sale. Urmează ca după locale să se clarifice şi aceste aspecte, oricum, centrul-dreapta are nevoie de Mihai-Răzvan Ungureanu. Eu pot să afirm cu convingere că Mihai-Răzvan Ungureanu reprezintă o şansă pentru dreapta românească şi mai are multe cuvinte de spus ", a explicat Boc, prezent marţi seară la lansarea unei cărţi semnate de preşedintele PPE, potrivit Agerpres.

Fostul premier Mihai-Răzvan Ungureanu a declarat luni seara, la B1 tv, că se gândeşte în mod serios la demisia din Partidul Naţional Liberal şi la înfiinţarea unei iniţiative civice de centru-dreapta care va colabora, în principal, cu Partidul Democrat Liberal. El a a adăugat că se gândeşte la o construcţie politică gen organizaţie neguvernamentală sau asociaţie care să se numească "Iniţativa civică de centru-dreapta" şi care să fie complementară şi să colaboreze cu tot ceea ce înseamnă forţă politică de centru-dreapta.

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Un om de știință a elucidat misterul „blestemului faraonului”. Ce i-a ucis pe cei care au deschis mormântul lui Tutankhamon
Crenvurștii, mai nocivi decât legumele sau fructele cu pesticide. Ce spun specialiștii
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Destinație de weekend. Muzeul Chihlimbarului găzduiește cea mai mare pepită de rumanit din lume VIDEO
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Peștera mortală. O cavernă din Kenya, despre care se crede că este sursa Ebola, ar putea provoca următoarea pandemie
Atacuri de ambele părţi, în cursul nopţii, vizând obiective de infrastructură
Zodiile care după Paște vor scăpa de toate problemele și vor avea o perioadă de vis. Fericirea o să-și facă simțită prezența și în viața lor
Cum își asigura un tânăr din Olt banii de păcănele. Polițiștii i-au găsit acasă zeci de bancnote de 200 și 500 euro