Struguri acri, când nu ajungi la ei. Joan Laporta desființează transferul lui Mbappe la Real Madrid

0
Publicat:

Real Madrid  pe cale să facă ”transferul deceniului” prin aducerea starului francez Kylian Mbappe, are a anunțat că va pleca de la PSG la finalul acestui sezon. Cu jucătorul de 25 de ani, fanii liderului din Spania sunt convinși că vor domina ni buni fotbalul iberic și pe cel european, numai că sosirea acestuia la Madrid ar putea cauza și probleme.

Kylian Mbappe schimbă clubul la finalul acestui sezon. Foto Getty Images
Kylian Mbappe schimbă clubul la finalul acestui sezon. Foto Getty Images

Președintele rivalei FC Barcelona, Joan Laporta a vorbit despre lovitura pe care e gata să o dea Realul prin aducerea lui Kylian Mbappe, în calitate de jucător liber de contract. Oficialul catalanilor a subliniat că venirea francezului pe „Santiago Bernabeu” nu este o certitudine, dară și dacă transferul va fi făcut, acesta va destabiliza gruparea din capitală.

Salariul lui Mbappe va destrăma vestiarul Realului

Asta pentru că un jucător crucial din tabăra madrilenilor va trebui să plece ca să-i facă loc starului francez, dar pentru că salariul lui Mbappe va crea probleme în vestiarul liderului din campionatul Spaniei: „Dacă o invidiez pe Real Madrid pentru transferul lui Kylian Mbappe? Nu, deloc, deloc! În plus, nu știu dacă transferul se va face sau nu. O să vedem! Nu am informații, doar intuiesc.

Au oricum o problemă acolo. Trebuie să vândă un jucător (n.r.- dacă sosește Mbappe), nu? Pentru că amândoi nu vor putea juca pe același post și sunt, de asemenea, jucători cruciali. Și vorbind despre banii care vor fi la mijloc, asta destramă cu siguranță vestiarul. Nu este de bun augur”, a declarat Joan Laporta, într-un interviu acordat pentru Mundo Deportivo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite