Miracolul Celtic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Celtic - Rangers a fost un meci încrâncenat, ca de obicei
Celtic - Rangers a fost un meci încrâncenat, ca de obicei

„Catolicii“ au învins Rangers cu 1-0 şi au devenit lideri, deşi, la un moment dat, se aflau la 15 puncte în spatele rivalilor din Glasgow.

Între Crăciun şi Anul Nou, scoţienii au avut parte de marele meci al campionatului lor, „Old Firm". În etapa cu numărul 21, Celtic Glasgow a învins echipa lui Dorin Goian, Rangers, cu 1-0, prin golul marcat de Ledley. Rezultatul a însemnat şi schimbarea liderului, cele două formaţii făcând o rocadă.

Celtic, cu nouă victorii consecutive, a devenit lider (50 puncte), cu două lungimi peste Rangers. Răsturnarea de situaţie este cu atât mai spectaculoasă cu cât, în etapa a 14-a, între cei doi granzi era o diferenţă de 15 puncte în favoarea trupei lui Goian!

Goian, suspendat

 „Nu am mers la stadion, am preferat să urmăresc meciul de acasă, de la TV. Suntem supăraţi pentru înfrângere. Şi suporterii au rămas dezamăgiţi. Din păcate, eu am fost suspendat, dar asta nu înseamnă că m-am bucurat de Sărbători mai mult decât colegii mei", ne-a spus „Goe". „E pentru prima dată când nu am mers de Crăciun acasă, la Suceava. Cele mai frumoase Sărbători sunt cele pe care le faci în familie. A venit Moş Crăciun şi în Scoţia, la cei doi copii ai mei. De fapt, a venit pentru toată lumea. La mine astă-vară, când am prins contractul la Rangers", a povestit Dorin Goian.

Jucătorul se află în negocieri cu clubul său pentru majorarea salariului, de la 800.000 de euro pe an la un milion de euro pe sezon.

2 meciuri a pierdut Celtic în ultimele 20 de partide din campionat, în timp ce Rangers a ajuns acum la două eşecuri consecutive.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite