Un tânăr încearcă să-şi găsească soţie cu ajutorul panourilor publicitare. „Salvaţi-mă de o căsătorie aranjată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Panourile publicitare, care vor afişa reclama lui până pe 14 ianuarie, au fost puse şi cu acordul familiei, deşi el a mărturisit că a trebuit să se chinuie un pic ca să o convingă pe mama sa.  FOTO: Muhammad Malik
Panourile publicitare, care vor afişa reclama lui până pe 14 ianuarie, au fost puse şi cu acordul familiei, deşi el a mărturisit că a trebuit să se chinuie un pic ca să o convingă pe mama sa.  FOTO: Muhammad Malik

Un tânăr pakistanez a apelat la panouri publicitare uriaşe, unde este afişată o poză cu el alături de mesaj amuzant, în speranţa că îşi va găsi o soţie pe placul lui. Acestea au fost instalate în Londra şi Birmingham, în Marea Britanie.

Muhammad Malik are 29 de ani şi vrea să se căsătorească cu o femeie musulmană dar pe care să o aleagă el. „Salvaţi-mă de o căsătorie aranjată”, este mesajul de pe panourile publliciare care va fi afişat până pe 14 ianuarie, conform BBC

El a spus că nu este neapărat împotriva conceptului de căsătorie aranjată, dar preferă să încerce întâi să-şi găsească singur pe cineva.

Tânărul, care este consultant bancar în Londra, şi-a făcut un site special pentru a-şi găsi perechea - findmalikwife.com, care speră să-i poarte noroc.

De sâmbătă, de când panourile au fost montate, Malik a primit sute de mesaje de la tinere interesate de el. 

„Nu am avut timp să mă uit încă. Trebuie să îmi fac un pic de timp liber, - nu mă aşteptam la asta”, a spus el,

Până acum Malik a încercat şi alte metode ca să-şi găsească soţie, Sunt pakistanez Desi”, a spus el, „deci primul lucru despre care ni se spune este puterea mătuşilor”. Dar acea metodă „nu a funcţionat”. 

Apoi a încercat să îşi găsească pe cineva şi cu ajutorul aplicaţiilor de întâlniri,  şi a fost la câteva întâlniri dar s-a simţit „destul de ciudat”. 

În cele din urmă, un prieten i-a sugerat că ar trebui să-şi facă reclamă.  Malik a explicat: „M-am gândit că de ce nu – ce am  de pierdut?”.

Panourile publicitare, care vor afişa reclama lui până pe 14 ianuarie, au fost puse şi cu acordul familiei, deşi el a mărturisit că a trebuit să se chinuie un pic ca să o convingă pe mama sa. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite