Petrecere de copii: „jocuri pe dezbrăcate“ şi sex cu mama în baie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rachel Lehnardt, mama a cinci copii, a fost arestată săptămâna aceasta, în SUA, după ce a făcut sex cu mai mulţi adolescenţi în timpul unei petreceri organizate acasă de fiica sa de 16 ani.

Rachel Lehnardt, în vârstă de 35 de ani, le-a permis minorilor să fumeze marijuana şi să consume băuturi alcoolice. Mai mult, Rachel a luat parte la un joc cu porunci numit Twister, în urma cărora participanţii s-au dezbrăcat. În timpul jocului, mama a intrat într-una dintre băile din casă împreună cu un tânăr de 18 ani, unde au făcut sex.

Pentru că era încă excitată, aceasta şi-a adus jucăriile sexule în sufragerie şi a continuat să se satisfacă anal şi vaginal în faţa tinerilor. Distracţia şi partidele de sex au continuat în jacuzzi-ul familiei, pentru ca spre dimineaţă, în jurul orei 03:00, Rachel să fie trezită din somn în timp ce se afla în pat, de cineva care făcea sex cu ea. S-a dovedit ulterior că era vorba chiar de iubitul fiicei sale, un minor în vârstă de 16 ani, lucru care nu a deranjat-o pe fata acuzatei, notează thesmokinggun.com. 

Nu în ultimul rând, Lehnardt le-a mărturisit poliţiştilor că fiica ei s-a simţit vinovată că iubitul ei a iniţiat partida de sex, pentru că băiatul de numai 16 ani „are un penis imens, de 25 de cm“, iar copila nu reuşea să se simtă bine cu el din această cauză. Poliţia a descoperit că mama Lehnardt a admirat împreună cu fiica fotografii în care era imortalizată în timp ce făcea sex cu puştanul de 16 ani. În urma procesului, femeia a pierdut custodia copiilor, dar a fost eliberată pe cauţiune după ce a plătit 3.200 de dolari. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite