Surpriză neplăcută de Valentine's Day pentru o tânără: a descoperit în telefonul iubitului „aventura“ lui cu câinele ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unii oameni, femei şi bărbaţi, au obiceiul de a verifica telefonul, contul de Facebook sau adresa de mail a partenerului de viaţă. Astfel a făcut şi o femeie din Marea Britanie, dar în telefonul iubitului ei l-a descoperit pe acesta făcând sex cu un câine. Mai precis, cu câinele ei.

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o Valentine's Day mai puţin fericită. Ea se uita la pozele din telefonul iubitului ei până când a dat de un videoclip în care era prezentată o aventură amoroasă mai puţin neobişnuită. Wayne Bryson, în vârstă de 19 ani, iubitul acesteia, păstrase în telefon videoclipul în care el făcea sex cu câinele femeii, un bull terrier de Staffordshire, scrie Mirror.

Ea a sunat la poliţie, ofiţerii l-au întrebat cum de a ajuns să facă asta, dar el a fost incapabil să furnizeze o explicaţie coerentă. Totuşi, a admis că s-a întâmplat doar o dată. Mai mult, el este acuzat şi de posesie de droguri, fiind găsit cannabis asupra lui. Despre această problemă britanicul a spus că drogul era doar pentru uzul său şi nu face trafic cu aşa ceva.

Bryson a fost scos pe cauţiune până va fi finalizat procesul şi riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la doi ani. Sentinţa va fi pronunţată pe 5 martie, iar până atunci, oarecum firesc, el nu are voie să se apropie de vreun alt animal, dacă nu este şi altcineva pe lângă el care să-l supravegheze.

Află mai multe: 

Căţeluşa abuzată de un amăreştean din Colanu, în grija unei iubitoare de animale

Kenya: O capră a depus mărturie la Tribunal într-un caz de viol

Cele mai ciudate „legi sexuale“ din lume

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite