VIDEO Simona Halep la Miami: ce a spus imediat după victoria cu Pennetta şi de ce a făcut un gest bizar în setul doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa a arătat Halep în pauza meciului, când Pennetta conducea cu 5-2. FOTO: dolce-sport.ro
Aşa a arătat Halep în pauza meciului, când Pennetta conducea cu 5-2. FOTO: dolce-sport.ro

Simona Halep a ajuns la 23 de victorii şi o singură înfrângere în 2015, iar succesul cu Flavia Pennetta, în sferturi, la Miami, a arătat un amănunt cheie: numărul 3 WTA merge din victorie în victorie, fiindcă a învăţat să treacă peste momentele grele.

Simona Halep s-a calificat în sferturi, la Miami, după o victorie în care şi-a făcut foarte mulţi nervi. Pe lângă faptul că a avut o răbufnire nervoasă la adresa cuiva din tribune, constănţeanca de 23 de ani a recurs la un gest ciudat în setul doi.

Condusă cu 2-5 de Pennetta, Halep s-a aşezat pe scaun şi şi-a acoperit capul şi faţa, în întregime, cu un prosop, stând nemişcată secunde bune! De sub prosop a ieşit o altă jucătoare, una care a revenit de la 2-5 şi s-a impus cu 7-5 pentru a tranşa partida în favoarea ei.

La final, imediat pe teren, Halep a fost chestionată ce a fost în capul ei, în momentele în care îşi acoperise faţa cu acel prosop.

„A fost un meci foarte greu, ea e o jucătoare foarte puternică. În al doilea set, am fost condusă cu 2-5. Ştiam că joc prost şi că sunt nervoasă. Mi-am dat seama că trebuie să mă calmez. Am încercat să fiu mai agresivă şi să lovesc mingea mai tare. Am încercat tot ce a depins de mine, am câştigat şi sunt foarte fericită“, a afirmat Simona.

Ea a învins-o, în premieră, pe Flavia Pennetta, jucătoare în faţa căreia pierduse de trei ori. Românca a explicat ce s-a întâmplat acum, la Miami, de a reuşit să câştige.

„Din întâlnirile precedente pierdute cu Pennetta, mi-a rămas în minte partida de la US Open, în turul patru. Am fost foarte dezamăgită, atunci când am pierdut acel meci. Ea e o jucătoare foarte puternică şi loveşte foarte bine mingea. E foarte dificil să joci împotriva ei. Când am pierdut la US Open, jucam mai mult în spatele terenului, dar acum sunt mai agresivă şi am o mai mare încredere în mine. Ştiu că am o şansă bună în fiecare meci şi, de aceea, mă lupt pentru fiecare punct. Vreau să câştig fiecare partidă“, a afirmat Halep în aplauzele publicului.

Simona Halep va juca împotriva fiicei unui violator

 FOTO Cinci poze cu Simona Halep care pot stârni imaginaţia bărbaţilor

VIDEO Fanii români au ajutat-o pe Simona Halep făcând un gest nesportiv la adresa italiencei

Cristian Tudor Popescu explică unde s-a făcut difernţa dintre Halep şi Penetta. "Simona a dat impresia că se uită la un film"

  

VEZI INTERVIUL CU HALEP, IMEDIAT DUPĂ MECI

CITEŞTE ŞI:

*Simona Halep la Miami: au mai rămas opt. Cum arată tabolul turneului şi cine e Stephens, adversara Simonei din sferturi

*VIDEO Simona Halep la Miami: a ajuns în sferturi, dar a fost un car de nervi. Cu cine s-a certat din tribune în setul doi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite