VIDEO Rapid nici nu mai are tricouri: un episod petrecut după primul meci din 2013 i-a lăsat pe suporteri fără glas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Giuleştenii se pregătesc în cantonamentul de la Marbella, în Spania, şi au întâlnit un adversar tare, Dnper (locul 2, prima ligă din Ucraina) în primul test. La final, s-a petrecut un episod jenant pentru un club de tradiţie.

Dacă Dinamo a întâlnit, deocamdată, doar echipe de duzină în perioada de pregătire, învingând FC Râşnov şi Vulcan, scor 8-1, respectiv 11-0, în schimb, Rapid a debutat în 2013 contra unui adversar puternic.

Dnper e cea mai tare formaţie din Ucraina în acest moment, după Şahtior lui Mircea Lucescu, şi a ajuns în 16-imile Ligii Europa. Formaţia pregătită de celebrul Juande Ramos i-a testat pe noua echipă a Rapidului, formată după plecarea celor 16 jucători în această iarnă.

Ce s-a întâmplat?

Ucrainenii au deschis scorul încă din minutul 7 şi au condus cu 3-0, după ce au punctat şi în minutele 54 şi 73. Pe lângă cele trei goluri, Dnepr a lovit şi de două ori bara.

Deşi ucrainenii au dominat, giuleştenii au avut şi ei ocaziile lor, cele mai mari fiind semnate de Abrudan (28), Ciolacu (35) şi Herea (41). În partea secundă, la scorul de 3-0, a venit şi golul pentru Rapid. 

Roman a centrat foarte bine, iar puştiul Florin Călin (18 ani), adus de la echipa a doua, a înscris pentru 3-1.

Rapid a aliniat următorul prim „11“: Pecanha - Ad. Grigore, Abrudan, Oros, Mardare - Al. Coman, Grigorie, N. Grigore - Pancu - Herea, Ciolacu. Au mai jucat: Drăghia, Voicu, Roman.

Pentru formaţia pregătită de Marian Rada urmează alte două meciuri de verificare, mai întâi, cu ungurii de la Videoton (27 ianuarie) şi apoi cu cei de la Guangzhou Evergrande (29 ianuarie), campioana Chinei şi echipă pregătită de Marcello Lippi.

Pancu: „Nu putem să vă dăm tricourile“

La fel ca şi Steaua, Rapid a avut o galerie frumoasă în Spania, mulţi români venind să-şi încurajeze favoriţii.

La finalul amicalului, aşa cum se face de obicei, mulţi fani s-au dus la elevii lui Marian Radau, în speranţa că se vor alege cu tricourile lor. Din păcate pentru ei, la Rapid, din cauza lipsei banilor, acest „lux“ le-a fost interzis jucătorilor.

„Din păcate, nu putem să vă dăm tricourile, fiindcă nu mai avem altele“, a fost anunţul făcut de Pancu, spre uimirea suporterilor.

VEZI REZUMATUL AMICALULUI DNEPR - RAPID

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite