VIDEO Astra a faultat cu preşedintele. Dinu Gheorghe i-a pus piedică unui jucător de la Oţelul. Ioan Niculae critică din nou dur propria echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra giurgiu n-a reuşit să treacă pe teren propriu de Oţelul, scor 1-1, dar meciul  avut de toate. goluri, penaltyuri transformate şi ratate şi o fază mai puţin obişnuită la fotbal.

Preşedintele Astrei, Dinu Gheorghe, i-a pus o piedică panamezului Cooper, după o fază la care mingea a ieşit în afara terenului. Incidentul a rămas fără urmări, însă după joc patronul gazdelor, Ioan Niculae, şi-a taxat în termeni duri echipa: "Sunt dezamăgit total. Echipa n-a jucat mare lucru, nu joacă fotbal. E amorţită, e adormită. E altceva dacă dai gol din 11 metri şi altceva dacă pui să bată penalty un jucător care nu aleargă mai mult de un metru jumătate înainte să dea în minge. Nu e prima oară când ne ridică tensiunea acest jucător. Asta e, lăsăm să treacă o noapte şi vedem", a spus Ioan Niculae la Dolce Sport.

"Campionatul e ca şi încheiat, dar problema e că echipa nu joacă nimic.  2-3 jucători sunt în afara ideii de fotbal. Nu înţeleg de ce îi ţine pe Enache, pe Ioniţă, pe tuşă. Nu arbitrul ne-a luat nouă două puncte. Dacă era şi Budescu în teren, erau 3-4 jucători care nu jucau nimic", a mai spus Niculae.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite