Ungaria - România, azi, ora 21.45, TVR 1. Laszlo Boloni: "Ungaria va câştiga"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o intervenţie la DolceSport, Laszlo Boloni a declarat că maghiarii pornesc cu prima şansă în partida din această seară.

"Va fi un meci dificil pentru echipa României, Ungaria e în avantaj faţă de naţionala noastră. Au un stadion la condiţii europene, dar nu e nimic deosebit pentru jucătorii noştri, ei sunt obişnuiţi cu această atmosferă. Eu nu cunosc absolut deloc echipa maghiară, cunosc jucătorii mai importanţi, dar amănunte nu cunosc.  

Dacă Iordănescu îşi asumă decizia sa joace cu Budescu e un risc, pentru că nu are meciuri la naţională. Sânmărtean a avut două meciuri bine, al treilea aşa şi aşa la Al Ittihad, dar e în formă. Nu pot să vă răspund dacă pleacă sau nu Sânmărtean. 

E un lucru urât că suporterii maghiari au încercat să intre în hotelul unde e România cazată. Trebuie salutat în schimb faptul că federaţia maghiară a dat amenzi suporteirlor care au scandat ce nu trebuie. 

Cred că Ungaria va câştiga, joacă acasă, sunt într-o perioadă mai bună şi sunt mai motivaţi ", a spus Boloni la DolceSport.

Într-un interviu acordat Adevârul, Boloni a explicat de ce crede că Ungaria e mai bună ca România

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite