Steaua îşi pierde fanii, dar oamenii lui Becali amână problema siglei: de ce nu se vede Argăseală cu cei de la Armată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pierderea identităţii echipei ar trebui să fie problema numărul 1 pentru club, însă preşedintele roş-albaştrilor le dă o veste proastă suporterilor.

Steaua n-a avut galerie în derby-ul cu Rapid, iar în deplasarea de la Craiova niciun suporter n-a însoţit echipa. Acesta e modul în care galeria bucureştenilor a ales să protesteze după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a acordat sigla şi palmares Stelei Clubului Sportiv al Armatei (CSA), iar singura reacţie a oamenilor lui Gigi Becali a fost să deseneze o altă siglă!

Chiar dacă echipa antrenată de Costel Gâlcă suferă fără suporteri, neavând nicio victorie în retur, Valeriu Argăseală amână întâlnirea cu reprezentanţii Armatei în vederea găsirii unei soluţii. 

„Ştiu că suporterii aşteaptă cu nerăbdare o veste bună, dar în acest moment nu avem cum să discutăm cu oficialii CSA Steaua. Armata e disponibilă să negocieze, însă deocamdată nu au fost îndepliniţi termenii legali. Există o problemă de procedură, sunt regulamente militare, iar din acest motiv discuţiile faţă în faţă întârzie. Noi suntem dispuşi să negociem, dar aşteptăm ca Armata să stabilească un evaluator, ca să putem vedea exact pe ce bază putem începe discuţiile. S-ar putea să dureze şi câteva luni“, a afirmat Argăseală pentru „Ring“.

El a dat asigurări că, indiferent de ce se va întâmpla cu sigla şi palmaresul Stelei, actuala echipă va putea participa în cupele europene: „Problema siglei, a numelui şi cea a palmaresului nu au nicio legătură cu UEFA. Indiferent de deznodământul negocierilor, vom putea juca în cupele europene“. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite