Sorana, mărturisire şocantă după eliminarea de la French Open: Ce i s-a întâmplat la Paris şi în ce condiţii a jucat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorana

Sorana Cîrstea (84 WTA) a întâlnit două adversare extrem de accesibile la French Open 2019, demne de turneele ITF, însă n-a reuşit să ajungă în turul III. După eşecul de joi, sportiva de 29 de ani a ţinut să explice cauza prestaţiilor ei slabe.

Sorana Cîrstea s-a chinuit pentru a trece în trei seturi de Juvan (131 WTA), un lucky-loser care a înlocuit-o pe Petra Kvitova în turul I, după ce cehoaica s-a retras din cauza unei accidentări, iar astăzi a cedat în minimum de seturi cu anonima Aliona Bolsova Zadoinov (137 WTA): 6-7, 6-7.

După acest meci pierdut, Sorana a vorbit pentru trimisul Digi Sport, aflat la Paris, şi a explicat că o accidentare suferită la French Open a chinuit-o, ea nefiind în stare să joace la capacitate maximă.

Ce a spus Sorana Cîrstea?

*Am jucat cu ruptură de abdomen. Mi s-a-ntâmplat încă din primul tur, dar am încercat să trag de mine şi să joc şi turul doi pentru că mi se părea că am o şansă şi un culoar favorabil. 

*E o accidentare destul de serioasă, o ruptură de gradul trei, de vreo doi centimetri. M-a împiedicat să joc ce voiam.

*Serviciul meu a fost o glumă, am servit cu 80 de kilometri la oră pentru că nu puteam din cauza durerii. Voi avea nevoie de 3-4 săptămâni de pauză, deci, cel mai probabil, voi reveni direct la Wimbledon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite