Sir Alex Ferguson laudă CFR-ul: „Ne-au învins cu un gol extraordinar”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Ferguson a lăudat prestaţia CFR-ului contra echipei sale pe "Old Trafford" FOTO Reuters
Alex Ferguson a lăudat prestaţia CFR-ului contra echipei sale pe "Old Trafford" FOTO Reuters

Antrenorul lui Manchester United, Alex Ferguson, echipă pe care CFR Cluj a învins-o în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor chiar la ea acasă, s-a arătat totuşi mulţumit de prestaţia elevilor să şi a lăudat golul cu care românii s-au impus pe „Old Trafford”.

Sir Alex Ferguson a avut numai cuvinte de laudă pentru golul cu care CFR a câştigat împotriva lui Manchester, dar a reamintit că a mizat pe jucători tineri, pe care îşi doreşte să-i formeze pentru duelurile decisive din Ligă. Totodată, tehnicianul scoţian a adăugat că abia aşteaptă confruntările din fazele eliminatorii ale competiţiei.

„Ne-a învins un gol extraordinar. Nu am meritat să pierdem, ne-am creat câteva bune ocazii de a înscrie, dar când pierzi cu un gol ca acesta nu te poţi plânge. Am folosit o echipă tânără şi a jucat bine pe alocuri. Sunt mulţumit că am avut o evoluţie decentă. Ne-am calificat devreme şi asta ne-a dat ocazia să experimentăm şi să folosim jucători care aveau nevoie de un meci. Am oferit câtorva jucători tineri puţină experienţă şi asta îi va ţine în formă. Suntem în faza următoare din poziţia de câştigători ai grupei, dar printre posibilii adversari se numără câteva nume mari - Şahtior Doneţk, Milan, Porto. Ne-am calificat confortabil şi adevărata competiţie începe în februarie. Faza eliminatorie este fantastică”, a spus Ferguson la finalul meciului pierdut de Manchester, scor 0-1, cu CFR Cluj. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite