Simona Halep la Roma: adversar-surpriză pentru jucătoarea noastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep debutează marţi la Roma contra unei jucătoare pe care nu a mai întâlnit-o până acum: Alison Riske, o tenismenă din SUA de 24 de ani.

“Îmi place totul la Roma, mai ales că de aici a început ascensiunea mea”, a declarat Halep înaintea primului meci din capitala Italiei, programat marţi. Adversară îi va fi Alison Riske, tenismenă din Statele Unite clasată pe locul 45 în ierarhia WTA. În primul tur de la Roma, Riske a bătut-o azi pe compatrioata sa, Varvara Lepchenko, în minim de seturi, scor 6-4, 6-3.
În mod normal,  Halep nu ar trebui să aibă probleme cu jucătoarea americană de 24 de ani. Partea mai dificilă începe din turul al treilea, unde Simona poate da peste Venus Williams sau peste Flavia Pennetta. Nu şi peste Garbine Muguruza, care şi-a anunţat retragerea chiar înaintea confruntării din primul tur cu sora Serenei.

Simona Halep şi Alison Riske nu s-au mai întâlnit până acum. Americanca are un singur titlu WTA în carieră, câştigat anul trecut la Tianjin (China).Turneul WTA dfe la Roma e transmis în România de DolceSport.

Alison Riske FOTO AFP

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite