Simona Halep, pe punctul de a-şi îndeplini un obiectiv major! În joc sunt bani frumoşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După victoria Simonei Halep în finala turneului de la Bucureşti, 6-0, 6-0 cu Anastasija Sevastova, românca a câştigat 280 de puncte.

Simona Halep se menţine pe locul 5 WTA, dar ea a urcat două poziţii, până pe 6, în ierarhia ”Race to Singapore”, care contează pentru Turneul Campioanelor,. În acest clasament, care contabilizează evoluţiile jucătoarelor din anul în curs, Halep a acumulat 2.579 de puncte, americanca Madison Keys, ocupanta locului 9, primul care nu asigură participarea la finala sezonului, având 2.121 de puncte. Mai puţin de 100 de zile au rămâns până la Turneul Campioanelor, care are loc în octombrie.
“Singapore rămâne în continuare un obiectiv important pentru mine, în fiecare an plec cu gândul să mă calific la turneul Campioanelor”, a spus Halep. În 2014, ea a ajuns până în finala de la Singapore, pe care a pierdut-o în faţa Serenei Williams, iar în 2015 nu a trecut de faza grupelor.
Turneul Campioanelor sau WTA Finals este una dintre competiţiile cel mai generos răsplătite. Premiile totale ajung la 7 milioane de dolari, iar câştigătoarea ia aproape două milioane. Orice victorie din faza grupelor este recomensată cu 153.000 de dolari. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite