Simona Halep, la ora dezvăluirilor. Ce crede ea despre rivalele Serena şi Şarapova şi ce nu va mai face niciodată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep se pregăteşte zilele acestea în Capitală şi s-a trezit în mijlocul unei adevărate isterii publice pornite de la decizia ei de a nu juca contra Canadei, în FED Cup.

Simona a explicat cauzele acestei decizii şi i-a răspuns lui Ilie Năstase, care a declanşat un atac dur la adresa ei, după care afost pus la punct de Cristian Tudor Popescu. Dincolo de cazul FED Cup, Simona a dezvăluit ce părere are despre rivalele ei Serena Williams şi Maria Şarapova, dar şi alte lucruri interesante, într-un interviu acordat Digisport. "Şarapova şi Serena, sunt cele mai bune, mie îmi place tot timpul să învăţ de la cel care e mai bun ca mine. Sharapova... felul cum se prezintă pe teren tot timpul, foarte profesionistă şi, cum să spun, se dedică total fiecărei mingi în timpul meciului. Şi Serena, pentru că are vârsta pe care o are şi încă vrea să fie campioană. Pentru mine asta înseamnă foarte mult şi îmi dă încredere şi curaj că eu mai am multe de făcut în viaţă. Ceea ce am făcut până acum este OK, dar nu WOW. Am renunţat  prea uşor într-ţun meci de la la Australian Open. Şi eu sunt om, sunt o fată normală pe teren. Da, sunt o fată normală, chiar dacă lupt până la sfârşit. Mi-am pus în cap că nu mai trebuie să cedez niciun meci. Dacă pierd, pierd că e mai bună ca mine, dar nu să cedez eu meciul.Am învăţat multe din meciul cu Makarova, de la Australian Open. Şi de atunci am spus că trebuie să muncesc până la sfârşitul meciului şi dacă pierd, asta e, merg mai departe.”

”Anul ăsta, după ce am avut rezultatele astea, mi-am pus un obiectiv chiar la Miami, cu echipa mea. Că vreau să ajung să fiu campioană şi la un Grand Slam. Deci, mi-am făcut un program strict doar pentru antrenamente, nimic altceva. Este dorinţa mea să fiu cât mai bună şi să văd cât de bună pot să fiu. Vacanţa o las pentru după sezon"Ce a spus Ilie Năstase: "La naţională nu se dau maşini Porsche"Cum tratează Serena şi Şarapova convocările la echipa naţionalăEle nu au renunţat la Fed Cup: ce fac în SUA Begu, Dulgheru şi MituŞi Gabi Szabo o "înţeapă" pe HalepSimona a renunţat la Fed Cup ca s-o bată pe ŞarapovaMartina Hingis revine în echipa Elveţiei la 34 de ani
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite