România, cu ochii spre Madrid: Halep, Cîrstea şi Begu joacă astăzi! Programul meciurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Chiar dacă Ana Bogdan (102 WTA) a fost învinsă, în turul I, joi, turneul patronat de Ion Ţiriac continuă să fie de mare interes pentru iubitorii sportului-alb din ţară.

Partidele din turul I de la Madrid Mutua Open 2021 se vor finaliza, astăzi. De aceea, excluzând-o pe Ana Bogdan, care a jucat joi, astăzi, celelalte românce vor intra pe teren, în cadrul partidelor găzduite de complexul Caja Magica.

Iată cum au fost programate cele trei românce, potrivit site-ului oficial al competiţiei, cu menţiunea că Madrid Mutua Open e transmis în România de Digi Sport 2:

*Begu (75 WTA) - Kasatkina (37 WTA)

Va fi primul meci pe Terenul 4 şi va începe de la ora 12.00, ora României.

*Cîrstea (58 WTA) - Pegula (33 WTA)

Va fi al doilea meci al zilei pe „Arantxa Sanchez Stadium“. Cum prima partidă, Sakkari - Anisimova, e programată de la ora 12.00, cel mai probabil, Sorana şi Jessica vor intra pe teren, după ora 13.30.

*Halep (3 WTA) - Sorribes Tormo (46 WTA)

Va fi al treilea meci de pe „Manolo Santana Stadium“, precedat de duelurile Sabalenka - Zvonareva şi Doi - Osaka. În aceste condiţii, cel mai probabil, Simona şi Sara vor intra pe teren, după ora 15.00.

Joi, Ana Bogdan (102 WTA) a fost învinsă, în turul I, de Sevastova (54 WTA), scor 0-6, 3-6, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite