Reghecampf, atacat: fostul antrenor al FCSB-ului e acuzat că şi-a bătut joc de un mare talent. „A pierdut un an!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf a plecat din România, spunând sus şi tare că, din punctul său de vedere, bucureştenii au luat titlul. Nu numai că această afirmaţie a fost demontată şi de TAS, dar, mai nou, fostul antrenor e criticat şi de conducătorii roş-albaştrilor.

Nicolae Dică a debutat cu o victorie în campionat pe banca FCSB-ului datorită unui gol marcat de puştiul Dennis Man (18 ani).

În sezonul trecut, vârful adus de la UTA a bifat doar şase apariţii în primul eşalon sub comanda lui Reghecampf, marcând un gol. Acum, Dică a fost şi oarecum forţat să-l folosească pe Man pentru a avea un fotbalist sub 21 de ani pe teren, aşa cum cere regulamentul.

Preşedintele de imagine al FCSB-ului, Helmuth Duckadam, insistă că Man îşi merită locul de titular şi că ar fi trebuit să fie jucat şi în mandatul lui „Reghe“.

Ce a spus?

„Noi l-am transferat pentru că era cel mai bun jucător pe care UTA îl avea, dar, din păcate, el n-a primit şanse din partea fostului nostru antrenor. Spun din păcate pentru că este unul dintre cei mai buni tineri jucători pe care îi are România, un jucător care va ajunge mare şi care trebuia forţat! Aşa, a pierdut un an de pomană. Eu l-am susţinut foarte mult şi chiar am vorbit cu tatăl lui în această vară pentru că nu ştia ce să facă. Dacă să mai rămână sau să plece de la Steaua. Era supărat că a pierdut un an pe care putea să-l joace în altă parte. Mă bucur că l-am sfătuit să rămână, iar acum este titular. Cu meciuri în picioare o să crească şi o să-l vedeţi pe adevăratul Dennis Man“, a spus Duckadam pentru gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite