Reghecampf: "Alexe e cel mai bun jucător al lui Dinamo, ar face faţă şi la noi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf a susţinut o conferinţă de presă înaintea partidei de mâine dintre Steaua şi Dinamo (ora 21.00, DigiSport).

Declaraţiile lui Reghecampf:

"Jucăm pentru fani. Pentru un meci cu Dinamo nu mai ai nevoie să motivezi într-un fel sau altul jucătorii. Cred că va fi un meci frumos, pe care-l vom câştiga, cu toţii ne dorim victoria. 

Nu vreau să avem parte de incidente pe stadion, de aceea nici nu am făcut prea mare tam-tam pe seama acestui meci. Cred că stadionul va fi arhiplin, cu siguranţă vor fi mulţi stelişti la meci, în tribune.

Noi nu mai avem nimic de demonstrat, pentru că am câştigat acest campionat, dar sunt sigur că jucătorii vor da totul. Dacă vor să facă controlul antidoping, să-l facă, nu e nicio problemă, nu avem nimic de ascuns.

Ca jucător, îmi amintesc de acel meci când galeria lui Dinamo a dat foc tribunei noastre. Sper să nu mai avem parte de aşa ceva vreodată.

Cred că Alexe este cel mai bun jucător pe care-l are Dinamo. Ar face faţă şi la Steaua. 

Când joci pe Naţional Arena în faţa 50.000 de oameni este un sentiment incredibil. Există aceatsă rivalitate şi fiecare jucător este motivat să dea totul. 

Vom sărbători împreună cu fanii Stelei la ultima etapă, le-am pregătit foarte multe surprize.

Nu avem nicio problemă de lot, vom juca cu cea mai bună echipă. 

Cojocaru a primit o amendă şi a şi plătit-o. Nu era normal să spună că abia aşteaptă să-i ia locul lui Tătărăşanu. 

Vor fi opt jucători pe care-i voi lăsa mai repede în vacanţă. Am avut foarte multe meciuri, foarte mult stres. Noi începem pregătirea pentru noul sezon pe 14 iunie. Avem două cantonamente. Primul meci oficial e pe 10 iulie. Dacă aceşti jucători nu vor avea vacanţă, vă daţi seama că noi nu putem să-i punem pe jucători să înceapă o perioadă de pregătire foarte-foarte grea. De aceea am decis să le dăm trei-patru săptămâni de vacanţă acestor jucători. Nu vrem să jignim pe nimeni, nu tratăm campionatul cu indiferenţă. Consider că avem un lot foarte puternic şi vom trata meciurile foarte serios, cu Severin, Braşov şi Viitorul.  

 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite