„Reghe“ pune sare pe rana dinamoviştilor: „Suntem extratereştri pe lângă ei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul formaţiei din Ghencea i-a ironizat pe „câini“, după ce Ionuţ Negoiţă a insistat că Steaua nu e invincibilă în Liga I, aşa cum susţin mulţi.

Derby-ul Dinamo - Steaua s-a terminat de trei zile, însă meciul continuă să nască polemici. Chiar dacă superioritatea roş-albaştrilor a fost evidentă, acţionarul roş-albilor a ţinut să nege evidenţa.

„Dinamo nu s-a prezentat deloc rău, cu puţină şansă şi mai puţin ghinion puteam chiar câştiga. Până la urmă s-a deschis scorul dintr-un autogol, a fost ghinion clar! Au fost câteva faze când Strătilă a driblat 5-6 dintre acei extratereştri apărători ai Stelei şi a dat o pasă care a fost atinsă în ultimul moment, putea fi gol acolo“, a afirmat Ionuţ Negoiţă la Dolce Sport.

„Reghe“ râde de ei

Replica Stelei a venit din partea antrenorului Laurenţiu Reghecampf şi tot sub forma unei ironii.

„Eu cred că nu a existat un moment în care să se pună problema învingătoarei. Nu cred că Strătilă a reuşit să dribleze 5-6 jucători ai Stelei, pe care eu îi consider extratereştri faţă de jucătorii lui Dinamo. Fără nici un fel de jignire. Acest lucru l-au recunoscut şi ei. Nu mă interesează ce spune domnul Negoiţă, eu vă spun ce am văzut eu. Părerea mea este că a existat o singură echipă pe teren. Diferenţa dintre noi şi Dinamo e foarte mare, iar acest lucru ar trebui recunoscut. Ar trebui să fie fair-play“, a afirmat tehnicianul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite