Realizare uriaşă pentru sportul românesc: Marius Vizer a fost ales preşedinte al Sport Accord

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Vizer are o relaţie deschisă cu Irina Nicolae de la fosta formaţie ASIA
Marius Vizer are o relaţie deschisă cu Irina Nicolae de la fosta formaţie ASIA

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, românul Marius Vizer, a fost ales, la Sankt Petersburg, preşedinte al Sport Accord, organizaţie mondială care reuneşte 107 federaţii sportive din toată lumea, olimpice şi neolimpice.

Contracandidatul lui Vizer a fost francezul Bernard Lapasset, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Ruby. Românul a obţinut 52 de voturi din partea membrilor cu drept de vot, informează Mediafax, urmând a-l înlocui la şefia Sport Accord pe olandezul Hein Verbruggen.

Vizer are un proiect foarte ambiţios pentru reformarea Sport Accord: românul propune organizarea unor evenimente sportive mondiale globale, care să fie generatoare de venituri substanţiale, din care să beneficieze fiecare federaţie membră, atât cele olimpice, cât şi cele  neolimpice, mai notează sursa citată.

Vizer este mai puţin cunoscut în România, ţară din care a plecat de mai bine de zece ani pentru a se stabili în Austria. Noul preşedinte al Sport Accord locuieşte la Viena, având biroul de lucru la Budapesta, unde se află sediul Federaţiei Internaţionale de Judo. Vizer are o relaţie de mai bine de opt ani cu Irina Nicolae, cântăreaţa care a făcut parte din fosta formaţie de muzică uşoară ASIA.

CITIŢI ŞI:

Irina Nicolae, ex ASIA, despre Marius Vizer: „M-a cucerit prin naturaleţea sufletului său“

Amatto Zaharia face lobby pentru Marius Vizer, care e favorit să câştige preşedenţia convenţiei Sport Accord

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite