Reacţii după meciul Steaua - "U" Cluj. "Sânmărtean pictează pe teren"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua
Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua

Chiar dacă nu a înscris şi nici nu a dat vreo pasă de gol în meciul dintre Steaua şi "U" Cluj, Lucian Sânmărtean a fost lăudat de antrenorul Stelei şi de coechipierii săi.

Steaua - "U" Cluj s-a încheiat 2-0, goluri Adi Popa şi Szukala. 

Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua: "Noi jucăm acelaşi sistem, dar s-a schimbat profilul jucătorilor. Chipciu joacă un fel de vârf, dar se retrage pentru a-şi pune în valoare calităţile, iar Sânmărtean joacă în locul lui Bourceanu. Sânmărtean s-a integrat bine, parcă e de-o viaţă la Steaua. Keşeru o să intre încet-încet în echipă, nu sunt probleme". 

Mihai Teja, antrenor "U" Cluj:  "Prima repriză a fost foarte bună, am ratat două-trei ocazii. Am luat gol în ultimele secunde din prima parte şi nu ne-a fost uşor. Steaua a fost mai bună, dar îmi felicit echipa". (DigiSport). 

Adi Popa, mijlocaş Steaua:  "S-au scris nişte tâmpenii, că joc la Steaua pentru că familia Reghecampf are de câştigat 10 procente dacă intru eu pe teren. Nu mi se pare corect. Meciul a fost mai disputat decât cel cu Chiajna, dar am demonstrat că am meritat victoria.Noi jucăm fiecare meci la victorie, încercăm să depindem doar de noi, nu de alte rezultate. Noul sistem ne prieşte, în două meciuri am dat 6 goluri şi n-am primit niciunul. Sânmărtean pictează pe teren". (DigiSport). 

Max Nicu (mijlocaş "U" Cluj): "Nu e mare diferenţă între campionatul Germaniei şi cel din România. M-am adaptat bine. Cred că U se va salva de la retrogradare".   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite