Presa maghiară e oripilată de ce a păţit naţionala Ungariei la Bucureşti: ce spun jurnaliştii despre meci şi despre şansele de calificare la Mondiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Szalai
Szalai

Victoria devastatoare a României i-a surprins pe ziariştii maghiari, care se aşteptau la o partidă mult mai strânsă după acel 2-2 din martie, la Budapesta, în care românii abia au reuşit egalarea.

Susţinută de 41.405 de spectatori, naţionala României a zdrobit Ungaria într-un meci rezolvat, practic, din minutul 2, atunci când Marica a deschis scorul. Până la final a fost 3-0, însă, fără intervenţiile salvatoare ale portarului Bogdan din partea secundă, tricolorii ar fi învins cu 5-0! Jocul jalnic prestat de naţionala Ungariei i-a surprins şi pe ziariştii maghiari, în condiţiile în care, înainte de meciul de vineri seară, Szalai şi compania se aflau pe locul 2 în grupă şi erau în pole-position pentru a prinde barajul.

„Ungaria a fost umilită. Am făcut un joc foarte slab la Bucureşti, iar rezultatul, 0-3, ne-a compromis şansele de calificare la Mondialul din 2014. O greşeală uriaşă i-a permis lui Marica să înscrie repede pentru 1-0, iar apoi a venit reuşita fabuloasă a lui Pintilii. După pauză, rezerva Tănase a făcut 3-0“, au scris cei de la „Nemzeti Sport“, singurul ziar de sport din Ungaria.

Sport 1 TV a comentat astfel meciul: „Am trăit un coşmar la Bucureşti, unde am rezistat doar două minute. Golul lui Pintilii a închis meciul, iar la cum a jucat naţionala Ungariei după pauză, românii au câştigat fără probleme. Tănase ne-a dat şi el o palmă şi a făcut 3-0“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite