O altfel de Cristina Neagu. Poze cu ea la plajă, la petreceri şi cu prietenele. Cristina s-a iubit cu un fost fotbalist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Neagu este  handbalista momentului pe plan mondial, după ce a marcat de 15 ori în poarta Danemarcei şi a împins România în semifinalele Campionatului Mondial.

În vârstă de 27 de ani, Cristina Neagu a fost handbalista anului în 2010, când România a cucerit bronzul european, chiar în Danemarca. 

Cristina a învăţat handbalul la CSS 2 Bucureşti. A debutat în prima ligă la 18 ani, la Rulmentul Braşov, acolo unde a jucat în perioada 2006-2009, după care s-a transferat la Oltchim Râmnicu Vâlcea. Un club cu care s-a lansat în handbalul mare, cu care a şi jucat în fazele superioare ale cupelor europene, inclusiv în finala Ligii Campionilor. A părăsit formaţia olteană după patru ani, în 2013, dar şi după ce a suferit o operaţie complicată la cartilagiul umărului drept în 2010. A revenit pe teren pe 10 octombrie 2012, după 605 zile de pauză. Apoi, dintr-o accidentare a dat în alta, căci în ianuarie 2013 a făcut o ruptură de ligamente încrucişate la genunchi! Această leziune a ţinut-o pe bară 6 luni. Valoarea şi-a spus însă cuvântul şi în cazul Cristinei, care a fost transferată la Buducnost deşi era încă în convalescenţă.

Treptat, şi-a revenit, cei de la noua echipă de club nu au forţat-o când nu trebuia şi astfel a ajuns, în doi ani, cea mai bună valoroasă jucătoare din Liga Campioanelor, competiţie pe care a şi câştigat-o anul acesta, ea fiind şi golghetera competiţiei.

În afara terenului, Cristina Neagu este o fată veselă, alături de care nu te poţi plictisi. Îi place fotbalul şi este extrem de apropiată de cele două surori ale sale, care sunt mai mari. Una dintre ele locuieşte în spania, iar cealaltă la Bucureşti. Mama Cristinei, Vasilica, este casnică şi cel mai înfocat suporter al ei. Tatăl este taximetrist şi de asemenea un fan înfocat al Cristinei. Neagu are o viaţă personală liniştită. S-a spus la un moment dat că are o relaţie cu Dacian Vizitiu, fratele Patriciei Vizitiu, cea mai bună prietenă a ei, dar handbalista n-a confirmat legătura amoroasă cu fostul fotbalist de la Jiul.

Româncele au aruncat Danemarca în depresie. "O naţiune întreagă plânge şi e dărâmată!"

Semifinala cu Norvegia va avea loc vineri, de la ora 21.45 (Dolce Sport). 

CLICK aici pentru a afla totul despre naţionala Norvegiei

Mărturia portarului Danemarcei, după ce a fost lovită cu mingea în faţă de Cristina Neagu. Cu ce viteză a aruncat 

Veste uriaşă pentru fanii naţionalei. Meciul cu Norvegia poate fi urmărit în direct de toată lumea

*România este pentru a noua oară între primele patru echipe ale lumii la handbal feminin. Bilanţul de până acum

*Neagu, un fel de Messi al handbalului feminin: „Am închis gura tuturor. Să le fie ruşine celor care ne-au criticat“

*Un antrenor în pragul leşinului: cum a trăit Ryde victoria cu Danemarca şi cu ce a comparat rezultatul de la Herning

*O calificare trăită cu lacrimi în ochi: cine a plâns după succesul fabulos obţinut de România în sferturile Mondialului

*Nu e handbalistă, ci „extraterestră“: ce o aşteaptă pe Cristina Neagu după un Campionat Mondial de senzaţie

*Danezii fac o plecăciune în faţa Cristinei Neagu: ce au spus antrenorul şi portarul nordicelor despre vedeta României

"Cristina Neagu a fost un monstru". Comparaţie inedită a jucătoarei noastre

image
image
image
image
image
image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite