Nesimţire în stil panamez: Revoltă după ce portarul lui Dinamo şi-a prelungit vacanţa cu 12 zile. „Să stea pe bancă!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jaime Penedo
Jaime Penedo

Jaime Penedo s-a întors în România abia astăzi, deşi colegii săi de echipă au reluat antrenamentele la 8 ianuarie şi deja se află în cantonamentul din Cipru.

„Adevărul“ a scris aici despre povestea incredibilă pe care a rostit-o Jaime Penedo pentru a-şi justifica absenţa de la reunirea lotului dinamovist.

Declaraţiile panamezului nu l-au convins pe atacantul Viorel Ferfelea care a urmărit povestea lui Penedo ca invitat al postului Digi Sport.

Ce a spus?

*Şi dacă era operat de apendicită nu întârzia atât! Hai să fim serioşi, asta e scuză puerilă. Da, nu-i normal să faci una ca asta. 

*Păi, noi, ca români, dacă facem una ca asta în străinătate, şi ne prezentăm la club după două săptămâni, ne aşteaptă bagajul la uşă. Noi, prea îi ţinem în braţe. Ăsta este adevărul, din păcate! Merită, nu merită, dar tratează-i pe toţi la fel, în mod corect.

*Eu, dacă eram antrenor, nu-l mai băgam pe Penedo. Păi, nu-i corect faţă de ceilalţi. Ăia vin ca proştii din prima zi, se antrenează, aleargă, fac plonjoane pe gheaţă, pe zăpadă, pe ploaie, în noroi, şi vine unul, după ce a stat două săptămâni la plajă şi hai să-l băgăm titular. Doar că e Penedo. Mie nu mi se pare corect. 

*Poate să vină, să se pregătească, dar să fie titular Brănescu. Penedo să facă pregătire suplimentară, să tragă, dar Brănescu trebuie să fie în poartă, pentru că el s-a antrenat de la început.

*Dacă îşi dorea foarte mult să apere la Mondiale, nu întârzia. Dacă avea o problemă gravă, cu familia, mai zic, dar asta cu toxiinfecţia...Putea să-şi găsească şi el altceva, mai credibil.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite