MTS va efectua lucrări de reabilitare şi modernizare la Complexul Sportiv „Lia Manoliu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Tineretului şi Sportului a început reabilitarea şi modernizarea bazelor sportive de la Complexul "Lia Manoliu" unde se pregătesc sportivii de înaltă performanţă.

MTS anunţă prin intermediul unui comunicat de presă că lucrările de reabilitare la Complexul Sportiv Naţional "Lia Manoliu" au fost început deja şi că urmează să fie refăcute sala de gimnastică a loturilor naţionale şi a celor olimpice, bazinul de înot şi sala de atletism, singura sală de specialitate din Bucureşti cu pistă circulară.

„Ministerul Tineretului şi Sportului face o prioritate din reabilitarea bazelor sportive. Toate vor fi supuse lucrărilor de modernizare, dar acum lucrăm la sălile în care îşi desfăşoară activitatea prioritar loturile naţionale şi loturile olimpice ale României. Dacă vrem rezultate, trebuie să le oferim sportivilor condiţii cât mai bune pentru pregătire şi depunem toate eforturile în aceste sens”, a declarat Gabriela Szabo, Ministrul Tineretului şi Sportului.

În bazele sportive de la "Lia Manoliu" îşi desfăşoară activitatea prioritar loturile naţionale şi olimpice ale României de seniori, de tineret şi de juniori, dar şi sportivii cluburilor bucureştene. Complexul va fi reabilitat, modernizat şi reigienizat cu scopul de a îmbunătăţi a condiţiile de antrenament şi concurs, mai anunţă sursă citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite