Lovitură de teatru! Simona Halep se retrage de la Doha şi nu va mai juca semifinala cu Garbine Muguruza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Doha, dar nu va mai juca contra Garbinei Muguruza pentru a ajunge în finală.

Halep a anunţat că se retrage din turneu, deoarece are dureri foarte mari la piciorul drept şi nu vrea să rişte agravarea accidentării care o chinuie de mai mult timp. 

Ea nu va mai juca nici la turneu de la Dubai, care era programat săptămâna viitoare şi va reveni în circuit abia la Indian Wells, în luna martie.

De altfel, în timpul meciului cu americanca CiCi Bellis, la scorul de 6-0, 5-4, Halep l-a chemat pe Andrei Pavel din tribună şi i-a mărturisit că o doare foarte tare piciorul.

Problemele Simonei au apărut la Australian Open, unde în chiar primul tur a călcat strâmb şi a suferit o entorsă urătă. Ea a tras cât a putut pentru a duce la bun sfârşit turneul, iar ulteriora  a luat o pauză destul de mare. Din păcate, piciorul nu a rezistat şi acum are nevoie de o nouă perioadă de recuperare.  

CITEŞTE ŞI:

Halep, primele declaraţii după ce s-a retras de la Doha: Simona a explicat ce a păţit. Perspective sumbre în privinţa revenirii

Halep, încă o veste proastă: Simona a ratat şansa de a reveni pe primul loc mondial. Wozniacki, victorie uriaşă la Doha

CTP a lansat un avertisment dur după retragerea lui Halep: A explicat de ce problema Simonei e extrem de gravă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite