Lovitură neaşteptată! Martha şi Bela Karoly trebuie să dea socoteală pentru abuzurile sexuale comise în casa lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bela şi Martha Karoly
Bela şi Martha Karoly

Antrenorii de gimnastică Bela şi Martha Karolyi au fost acţionaţi în judecată şi trebuie să răspundă pentru o serie de abuzuri sexuale comise în casa lor.

Americanca Sabrina Vega, campioană mondială pe echipe în 2011, i-a acţionat în judecată pe cei doi, pe Larry Nassar, Federaţia de Gimnastică, dar şi Comitetul Olimpic American.

Ea susţine că Nassar a abuzat-o de sute de ori încă de când avea 12 ani. În vârstă de 22 de ani, Vega a mai spus că unele abuzuri au avut loc la ferma soţilor Karolyi, unde s-a aflat timp de 16 ani centrul de pregătire al lotului feminin american de gimnastică.

"M-am luptat cu efectele acestor abuzuri ani de zile. Federaţia de Gimnastică, Comitetul Olimpic şi soţii Karolyi nu m-au protejat nici pe mine şi nici pe alte sportive şi cred că trebuie să dea socoteală", a declarat Vega.

Ea cere daune de peste un milion de dolari. În aprilie, antrenorii Bela şi Martha Karolyi au declarat că nu ştiau nimic de abuzurile medicului Larry Nassar.

Larry Nassar a primit două pedepse cu închisoarea, până la 175 de ani, pentru că a agresat sexual cel puţin 265 de fete în decursul a două decenii.

Care este cadoul de 100.000 de euro pe care Simona Halep i l-a făcut lui Ion Ţiriac

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite