Indian Wells, seara finalelor. Unde vor putea fi urmărite cele două meciuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams o va întâlni pe Victoria Azarenka în finala feminină
Serena Williams o va întâlni pe Victoria Azarenka în finala feminină

În această seară, turneul de la Indian Wells îşi desemnează campionii. La fete, Serena Williams o va întâlni pe Victoria Azarenka, iar la băieţi Novak Djokovici va juca împotriva lui Milos Raonic.

Serena Williams (SUA) şi Victoria Azarenka (Belarus) vor disputa finala turneului de la Indian Wells, în această seară, ora 20:00, în direct pe Dolce Sport 4.

Williams, liderul clasamentului mondial, a învins-o cu scorul de 6-4, 7-6 (1), după o oră şi 35 de minute, pe Agnieszka Radwanska (Polonia), cap de serie numărul 3 şi locul 3 WTA.

Azarenka, favorită 13 şi poziţia 15 în ierarhia mondială, a trecut, cu scorul de 7-6 (1), 1-6, 6-2, după două ore şi şase minute, de Karolina Pliskova (Cehia), cap de serie numărul 18 şi locul 19 WTA.

Djokovici l-a bătut pe Nadal în două ore

Ternismanul sârb Novak Djokovici, liderul ATP, l-a învins pentru a 25-a oară pe spaniolul Rafael Nadal, locul 5 mondial, în semifinalele turneului de la Indian Wells, scor 7-6 (5), 6-2, şi a acces în finala competiţiei, fază în care îl va întâlni pe canadianul Milos Raonici (14 ATP).

Partida dintre Djokovici şi Raonic are loc în jurul orei 22.00, după încheierea finalei feminine, şi e transmisă în direct pe DigiSport 3. 

Milos Raonici, cap de serie numărul 12 şi locul 14 ATP, s-a calificat în finală la Indian Wells, după ce l-a învins în semifinale, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-3, pe belgianul David Goffin, favorit 15 şi poziţia 18 în clasamentul mondial.

Novak Djokovici şi Milos Raonici au mai fost adversari de cinci ori, de fiecare dacă impunându-se sârbul, care a pierdut un singur set, în 2014, în semifinalele turneului de la Roma.

Djokovici a câştigat turneul de la Indian Wells în 2008, 2011, 2014 şi 2015.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite