Ilie Năstase a jucat tenis într-un meci demonstrativ la Curtea de Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Năstase şi preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, au jucat o partidă demonstrativă în cadrul celei de a treia ediţii a Galei Arbitrilor de Tenis, care a avut loc sâmbătă, la moderna bază Tenis Club din Curtea de Argeş.

“Am încheiat un sezon de excepţie la T.C. din Curtea de Argeş cu un eveniment special, anume Gala Arbitrilor de Tenis, unde a fost prezent şi marele Ilie Năstase. Asta, după ce am organizat aici numeroase turnee internaţionale pentru dezvoltarea tenisului românesc şi pentru comunitatea locală”, a declarat Ioan Cozma, Director General Dr. Oetker România.

image
image

„Toate competiţiile de la Tenis Club din Curtea de Argeş sunt organizate impecabil. Ce face domnul Ioan Cozma aici este extraordinar. De la atmosferă, la cum sunt terenurile branduite, la arbitrii de linie, copiii de mingi, absolut totul este fără cusur. Toţi care trec pe aici au numai cuvinte de laudă”, a declarat preşedintele FR Tenis, George Cosac.

image

În acest an au fost organizate numeroase concursuri la Tenis Club din Curtea de Argeş, printre care cea de a treia ediţie a turneului ITF Vitality Open Tour, Tabăra “Train Like a Pro” a lui Victor Hănescu, cea de a cincea ediţie a turneului internaţional Argeş Cup Dr. Oetker, Trofeul Dr. Oetker pentru seniori, cea de a treia ediţie a Press Cup Dr. Oetker sau turneul European Summer Cups Girls U 16, unde tricolorele au obţinut calificarea la faza finală de la Budapesta.

image
image

„Am mai fost şi o să mai vin cu mare plăcere la Tenis Club din Curtea de Argeş. Asta pentru că aici se pune mult suflet şi pasiune. Dacă ar mai face şi alţii din ţară precum domnul Ioan Cozma, am avea tenis foarte bun în România”, a declarat Ilie Năstase.

image

În cadrul celei de a treia ediţii a Galei Arbitrilor din Tenis, prezentată de actorul Victor Yila, au fost acordate următoarele premii:

– „Premiu de Excelenţă” acordat lui Ioan Cozma, Directorul General Dr. Oetker România. Distincţia a fost oferită de către membrii Comisiei de Arbitri;

– „Premiu de Excelenţă” acordat lui Mircea Nicorici, care a fost înmânat de către Mircea Constantin;

– Premiu pentru “Cel mai bun tânăr arbitru (sub 25 de ani) acordat lui Adel Suliman. Distincţia a fost înmânată de către preşedintele F.R. Tenis, George Cosac;

image
image

– Premiu pentru “Cel mai bun arbitru” acordat lui Paul Stoicescu. Premiul a fost înmânat de către Dorin Ursu, cel mai bun arbitru pe 2015.

image

Sponsorul principal al Galei a fost Dr. Oetker, iar organizator a fost Tenis Club Curtea de Argeş, în colaborare cu Federaţia Română de Tenis. Sponsorii ediţiei 2016 sunt: Angelli si Crama Oprişor, iar parteneri media: Ziarul Argeş Expres şi Radio Argeş Expres. Promoter gala: SCG-Smart Corporation Group.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite