Halep la US Open: un preţios premiu de consolare pentru Simona după eşecul cu Serena. Ce mesaj a primit pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

În ciuda înfrângerii suferite în sferturi, Halep s-a arătat mulţumită de prestaţia ei în confruntarea cu liderul mondial. Ea a fost încurajată şi de un mare specialist în tenis.

„A fost cel mai bun meci pe care l-am făcut împotriva ei. Am simţit că sunt foarte aproape şi că am sanşa să câştig. Cred că jocul meu a fost destul de bun. Totuşi, cred că aş putea să joc mai bine în anumite momente“, a spus constănţeanca de 24 de ani. 

Aceasta a insistat că jocul ei a progresat, chiar dacă a părăsit competiţia cu un tur mai devreme faţă de 2015: „Sunt puţin tristă, dar trebuie să iau lucrurile pozitive din acest meci. Am jucat mai bine decât anul trecut, când am ajuns în semifinale“.

La rândul ei, Williams a făcut o analiză a partidei: „Mi-am pierdut ritmul în setul secund şi am fost surprinsă de loviturile minunate ale Simonei. A trebuit să-mi ridic mult nivelul în decisiv pentru a câştiga. Au fost nişte momente mai grele, dar ştiam că sunt capabilă să o scot la capăt“.

Impresionat de jocul admirabil al Simonei, celebrul antrenor, Nick Bollettieri, cel care a lucrat, de-a lungul anilor, cu Agassi şi Sharapova, a postat un mesaj pe contul său de Twitter: „Felicitări Simona Halep şi Darren Cahill pentru un foarte bun US Open. Mai mult ca sigur că veţi avea ocazia să câştigaţi turnee de Grand Slam“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite