Gigi Becali a pierdut 500.000 de euro: omul de afaceri a admis că a luat o „ţeapă“ destul de mare. Anunţ oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul FCSB a avut motive de satisfacţie după ce echipa sa a ajuns în grupele Ligii Europa, însă tot fotbalul i-a dat o lovitură financiară importantă.

Gigi Becali face deja socoteli privind banii pe care i-ar lua din grupele Ligii Europa, după cum „Adevărul“ a relatat aici.

Până atunci însă, patronul roş-albaştrilor a pierdut 500.000 de euro. Cum? L-a luat pe William De Amorim de la Astra cu 700.000 de euro şi l-a dat, astăzi, la APOEL Nicosia (Cipru) cu 200.000 de euro.

Mijlocaşul brazilian de 25 de ani a bifat 32 de meciuri şi două goluri la FCSB în campionatul trecut, iar în actuala stagiune a fost folosit de cinci ori în primele şapte etape, fără să marcheze. 

Până să ajungă la FCSB, De Amorim a jucat la Astra Giurgiu, între 2010 şi 2016. Cu această echipă, a câştigat titlul, Cupa României şi Supercupa României de două ori.

Ce a anunţat Becali?

„Pe Amorim l-am dat, astăzi, la APOEL Nicosia. L-am vândut cu 200.000 de euro. A plecat astăzi. Nu l-am dat împrumut, că au zis că nu-l vor împrumut, l-am dat aşa şi gata. Nu putea să mai joace la noi, acolo sunt prea mulţi pe locul ăla“, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite