Becali, exuberant: latifundiarul a comentat în stilul său caracteristic grupa în care a picat FCSB în Liga Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După eliminarea cu Sporting Lisabona în play-off-ul Ligii Campionilor, patronul roş-albaştrilor a spus că meciurile din Liga Europa vor fi abordate cu rezervele, campionatul fiind prioritar. Acum, el a impus un obiectiv îndrăzneţ pentru elevii lui Dică.

FCSB a avut un noroc fantastic la tragerea la sorţi care a stabilit componenţa grupelor din Liga Europa, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Imediat după ce a aflat ce adversare va avea echipa sa, Gigi Becali a comentat la Digi Sport ce îşi va propune vicecampioana României în sezonul european.

Ce a spus?

*Pe Plzen am mai bătut-o, trebuie să ne calificăm de pe primul loc, vreau să ne calificăm în primăvara europeană. Echipele astea pentru noi sunt cum am fost noi pentru Sporting. Acum devin trufaş, îmi permit să fac asta. Nu prea am avut eşecuri cu echipe mai mici. Pregătiţi-vă pentru primăvară!

*Ce am mai spus până acum, am zis la nervi. Avem jucători tineri, Coman, Alibec, ei vor să joace jocuri europene, nu vă gândiţi că vor pleca jucători acum. Vor juca doi ani, doi ani şi jumătate la Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite