Gică Hagi „muşcă“ fără milă pentru copilul său. Pe cine a atacat virulent managerul Viitorului din cauza lui Ianis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gică Hagi este şi acum extrem de supărat pentru faptul că fiul său, Ianis, nu a reuşit să se impună în străinătate.

Ianis s-a întors în această iarnă acasă, la Viitorul, şi a primit banderola de căpitan al echipei, dar Hagi nu uită tratamentul la care a fost supus la Fiorentina.  

”Susţine-l pe acel băiat şi nu-l lăsa să plece. Nu ai nimic de zis. Ianis nu e un jucător rău şi tu ştiai asta (n.r. Corvino). Nu ai decis bine pentru club.A pierdut un jucător bun, precum mulţi jucători de număr 10 buni pe care Fiorentina i-a avut în istorie. Fiorentina a pierdut un mare jucător. Aşa cred eu, care am jucat fotbal. Îmi pare rău, dar te salut din România. Mergem mai departe şi vedem ce se va întâmpla”, a spus Hagi, la conferinţa de presă, în limba italiană, pentru Pantaleo Corvino, directorul sportiv al italienilor.

"Îi spun că nu e frumos ce a făcut. Toţi cei din Firenze voiau să îl vadă pe Ianis, dar i-a dat reject. Nu e corect. La Primavera, Ianis desena şi picta. Ei nu l-au dezvoltat. Jucătorul se dezvoltă când joacă, nu când se antrenează. În meci înveţi, din greşeală", a continuat Hagi, în limba română, conform gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite