Englezii îl distrug pe Mutu: un articol publicat în „The Sun“ îl face pe român „trişor“ şi „drogat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Tabloidul britanic l-a desfiinţat pe fostul fotbalist al lui Chelsea într-un articol în care a scris despre intenţia jucătorului de 34 de ani de a adopta copilul chinez, care a fost aruncat de părinţi în toaletă.

Nu doar clubul Chelsea, dar nici jurnaliştii englezii nu-l iartă pe Adrian Mutu pentru modul ruşinos în care şi-a încheiat cariera la „Stamford Bridge“. 

În septembrie 2004, internaţionalul român a fost depistat pozitiv pentru consum de cocaină, iar la 29 octombrie 2004 clubul l-a concediat, cerând şi daune în valoare de 17 milioane de euro. Procesul Chelsea – Mutu continuă şi azi, la nouă ani după ce a început, însă, deocamdată, Mutu n-a plătit niciun cent, deşi clubul din Premier League a câştigat în mai multe instanţe.

Din cauza trecutului său, actualul fotbalist al lui Ajaccio e şi acum călcat în picioare în presa engleză. Dovada? Un articol publicat în „The Sun“, miercuri, 30 mai.

Ce scrie în articol?

Textul e intitulat „Drogatul şi trişorul Mutu are o tentativă bizară de a adopta bebeluşul aruncat în toaletă“.

„...Acum, trişorul de Mutu, care a semnat cu Chelsea în schimbul sumei de 15,8 milioane de lire sterline, în 2003, înainte de a fi dat afară, fiindcă a fost depistat pozitiv pentru consum de droguri, a declarat pentru Pro TV: <<Vreau să adopt acest bebeluş>>, e un fragment din articol.

CITEŞTE AICI ARTICOLUL PUBLICAT DE „THE SUN“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite