Dispută la Rapid: Nae versus Nae!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Stanciu şi Nicolae manea, cei doi preşedinţi ai Rapidului, au fost pe rând în cantonamentul Rapidului din Poiana braşov, evitând o confruntare de gradul zero.

Situaţie tragic-comică la Rapid, cu doi preşedinţi aflaţi în funcţie. Nae Manea a refuzat să semneze preavizul primit de la patronul Valerii Moraru şi e susţinut de administratorul judiciar Cristina Andronache. „Tu trebuie să mergi la Braşov, să fii lângă echipă!”, i-a transmis Andronache lui Nae Manea, care a plecat imediat în cantonamentul echipei de la Poiana Braşov alături de un alt destituit, ofiţerul de presă Lucian Ionescu. „Renegaţii” şi-au plătit din propriul buzunar hotelul şi au urmărit amicalul de ieri dintre Rapid şi FC Râşnov, scor 7-1.
Nae Manea a ajuns sâmbătă în Poiană, prea târziu pentru a da ochii cu celălalt preşedinte al echipei giuleştene, Nae Stanciu, care vizitase la rându-i echipa alături de patronul Valerii Moraru. Stanciu a început să ia decizii la club, cum ar fi renovarea tribunei a doua şi le-a solicitat suporterilor să dea o mână de ajutor pentru construcţia acesteia.
În mijlocul disputei, echipa şi antrenorul Ionel Ganea, care nu ştiu pe cine să mai asculte. „Ganezul” testează mai mulţi jucători în Poiană, printre care şi atacantul Gaston Mendy, fost la „U” Cluj şi la Dinamo.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite