Disputa continuă! Ilie Năstase: „Guvernul României o susţine pe Simona Halep prin sponsorizarea turneului de la Bucureşti“. CTP: „M-am crucit să citesc asta!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Decizia Simonei Halep de a nu juca în meciul de FED Cup, Canada - România, a stârnit polemică la toate nivelurile, mai ales după ce alte personaje au luat atitudine în acest caz.

Atmosfera s-a inflamat şi mai tare, după ce Ilie Năstase a pus-o la zid pe Simona Halep, care şi-a găsit un apărător de nădejde în ziaristul Cristian Tudor Popescu, seniorul editor de la gindul.info dându-i o replică tăioasă fostului mare sportiv. Disputa dintre ei continuă şi azi, chiar dacă demersul lui Ilie Năstase părea a fi unul de împăcare. 

El a trimis un comunicat de presă în care spune că nu are nimic cu Simona Halep şi că doar şi-a spus părerea despre decizia ei. Năstase specifică însă că "ca tenisul romanesc si Guvernul Romaniei o sustin pe Simona si celelalte jucatoare importante din Romania prin sponsorizarea si organizarea turneului WTA de la Bucuresti din fiecare an, iar asta se datoreaza in mare parte succeselor internationale ale Simonei" Aceasta afirmaţie, parte din comunicat, n-a fost deloc digerată de CTP. 

INTERVIU Simona Halep: "A fost nebunie ce a făcut tata pentru mine!". Ce sfaturi are ea pentru părinţii celor care fac tenis

Acesta a punctat: "Comunicatul conţine iarăşi o afirmaţie, după părerea mea, cel puţin bizară: că Guvernul României ar susţine-o pe Simona Halep prin finanţarea şi organizarea turneului WTA de la Bucureşti. M-am crucit: adică Simona vine la acest turneu de doar 280 de puncte, plasat în afara sezonului pe zgură, cu o participare mult sub nivelul ei, doar ca s-o vadă românii pe viu jucând şi câştigând, iar dl Năstase zice că o susţine alde Ponta, cel huiduit anul trecut pe Arena BNR chiar la finala jucată de Simona..."

Citeşte aici integral comunicatul lui ilie Năstase şi replica lui Cristian Tudor Popescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite