Dinamo are un nou preşedinte: "Am lipsit 17 ani din viaţa acestui club"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Negoiţă a decis să aducă un om nou în conducerea clubului, după ce Constantin Anghelache şi Daniel Stanciu au fost îndepărtaţi de la gruparea alb-roşie.

Dinu Gheorghe, fostul preşedinte al Rapidului din "epoca de aur" a giuleştenilor, când ajungeau în sferturile UEFA, va fi noul număr 1 de la birourile dinamoviste.

El a fost prezentat de la ora 13.00 

"Este o zi importantă în viaţa mea. Am lipsit 17 ani din viaţa clubului Dinamo. Au fost mai multe încercări, mai multe tatonări, dar abia acum am ajuns în această funcţie la Dinamo. Nu este o provocare, vreau să fie ultimul club la care voi lucra în fotbalul românesc şi sper că atunci când voi pleca să o fac cu ceva, cu trofee, cu performanţă, cu ceea ce trebuie să reprezinte Dinamo.

Nu vorbim astăzi de new Dinamo, de ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp, n-am avut timpul necesar să analizez situaţia. E puţin spus să că am venit cu inima deschisă. Am venit cu o dorinţă extraordinară pentru ceea ce trebuie să realizez Dinamo. Prima oară am fost pe un stadion la un meci cu Real Madrid, în 1963, mi-aş dori ca Dinamo să joace din nou cu Real Madrid.

Momentul e greu, echipa se confruntă cu un blocaj şi asta trebuie rezolvat repede. Pentru mine întotdeauna, Dinamo – Steaua! De aici trebuie să începem, să începem cu greutăţi. Sunt emoţionat, dar mă simt de aici, aşa că emoţiile vor trece imediat. De două zile discutăm", a declarat Dinu Gheorghe, în cadrul conferinţei de presă.

Dinu Gheorghe va aduce un nou antrenor, dar nu de acum, ci de la finalul campionatului. Printre numele vehiculate: Răzvan Lucescu, Mircea Rednic, Daniel Isăilă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite