Dinamo - Ayr Utd 1-1 în primul meci amical de după plecarea golgeterului Marius Alexe în Serie A, la Sassuolo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo a scos doar o remiză cu modesta Ayr Utd din Anglia FOTO Cosmin Iftode
Dinamo a scos doar o remiză cu modesta Ayr Utd din Anglia FOTO Cosmin Iftode

Fără aportul lui Marius Alexe, care va fi împrumutat în Serie A la Sassuolo, Dinamo a remizat cu Ayr Utd din Anglia, scor 1-1. Golul "câinilor" a fost marcat de necunoscutul Pape Ndaw, care se află în probe la echipa lui Mulţescu.

Fără mai mulţi oameni de bază în primul 11, printre care şi Marius Alexe, care s-a înţeles cu formaţia de primă ligă italiană Sassuolo, Dinamo a avut serioase probleme cu modesta Ayr Utd din Anglia. Gigi Mulţescu a trimis în teren o formulă experimentală, folosind foarte mulţi jucători necunoscuţi, care sunt în probe la echipa alb-roşie. Echipa de start a bucureştenilor a fost următoarea: Manyur - Nica, Luchin, Durimel, And. Radu - Hasanovic, Boubacar - Strătilă, And. Cristea, Filip - Thomas.

Meciul nu a fost foarte spectaculos, ambele goluri ale confruntării venind în partea a doua. Ayr Utd a deschis scorul în minutul 59 la capătul unui contraatac şcoală. Dinamo a egalat şapte minute mai târziu prin Pape Ndaw, care a marcat din centrarea lui Fai. Astfel, scorul final a fost 1-1, aceasta fiind a doua remiză a dinamoviştilor în stagiul de pregătire din Anglia, după 2-2 cu Oldham şi 3-0 cuLivingston. 

Ultimele două meciuri amicale ale "câinilor" în Anglia sunt programate pe pe 9 şi 11 iulie contra echipelor Heart of Midlothian, respectiv Barnsley.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite