Darren Cahill, din nou decisiv. Ce i-a spus Simonei Halep în meciul cu Strycova, când scorul era 3-1 pentru cehoaică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a trecut de Barbora Strycova, după ce aceasta a abandonat în setul al doilea, la scoruld e 6-3, 6-1 pentru jucătoarea noastră.

Lucrurile n-au fost însă deloc simple pentru jucătoarea noastră, care în primul set a fost condusă cu 3-1. Atunci a intervenit decisiv antrenorul Darren Cahill, care i-a dat câteva sfaturi importante Simonei. "Mai ai mult de muncit, aşa că deocamdată încearcă să stai în teren şi, pentru că este un ritm încetinit, va fi mult mai greu să faci asta. Vom repeta ce ai făcut, ceva asemănător cu felul în care ai închis celălalt meci, mai multă rotire, cum ai făcut în ultimele două puncte din ultimul game. Mai multă rotire pe lovitura de dreapta, ridică mingea mai sus. Las-o să se apropie de tine ocazional. Foloseşte-ţi picioarele, fii pregătită să munceşti puţin mai mult pentru că suprafaţa de teren este foarte lentă. Dacă ratezi prima servă, fii pregătită să munceşti pentru fiecare punct, foloseşte-ţi picioarele. Dacă trebuie să te aperi, te aperi", i-a spus Cahill sportivei noastre, vorbele sale putând fi auzite în transmisia DolceSport. Efectele s-au văzut imediat şi din acel moment Simona n-a mai pierdut niciun game.

"M-a făcut să îmi doresc să ajung cât mai repede acasă, ca să mă antrenez special pentru ea". Declaraţie de colecţie a Serenei Williams despre Simona Halep

Pariu inedit pentru o victorie uriaşă. Simona Halep a acceptat o provocare în privinţa meciului cu Serena Williams 

Sferturi de finală la Indian Wells

Serena Williams (1 WTA) - Simona Halep (5 WTA)
Petra Kvitova (9 WTA)-Agnieska Radwanska (3 WTA)
Viktoria Azarenka (15 WTA)- Magdalena Rybarikova (19 WTA)
Karolina Pliskova (19 WTA)- Daria Kasatkina (48 WTA)

Vezi AICI când are loc meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams, în sferturile de la Indian Wells

Primul cec mai important pentru Simona Halep, într-un an 2016 slab financiar pentru ea

Cad ca popicele! Urmăritoarele Simonei Halep din clasamentul WTA nu reuşesc să se apropie de jucătoarea noastră

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite