CTP explică de ce Simona Halep n-a putut să o învingă pe Angelique Kerber. „A lăsat-o fără arma ei principală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a fost învinsă în al doilea meci pe care l-a disputat la Turneul Campioanelor de la Singapore, ea pierzând în faţa liderului mondial WTA, Angelique Kerber.

Cristian Tudor Popescu a urmărit partida şi a explicat într-un editorial pe republica.ro de ce jucătoarea noastră nu putea face mai mult. 

"Angelique Kerber nu e degeaba nr. 1 mondial. Atitudine de învingătoare, capacitate uriaşă de a-şi ridica nivelul jocului când e condusă, încredere dată de cele două Grand Slam-uri câştigate anul acesta. În faţa vitezei de deplasare excepţionale, a forţei şi asprimii forehandului, backhandului şi serviciului, a flexibilităţii jos pe genunchi în apărare, nu prea ai ce tactică să aplici. Nu-ţi rămâne decât să lupţi din toate puterile pentru fiecare punct.

Ce-a destabilizat-o pe Simona după o primă parte a primului set, în care a ajuns să conducă cu 4-3, a fost rezistenţa în raliu a lui Kerber. Nemţoaica este una dintre foarte puţinele jucătoare din lume care poate să câştige schimburi lungi de pe fundul terenului cu Simona. Rămasă astfel fără principala ei armă, Simo s-a străduit să joace la un nivel de agresivitate care nu îi e familiar. De aici greşelile, fie forţate, fie nu." Citeşte integral editorialul 

Vezi AICI ce decizie importantă a luat Simona Halep în privinţa colaborării cu Darren Cahill

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite