CSM Bucureşti, zguduită: Cristina Neagu are coronavirus! Ce simptom a avut handbalista

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Neagu a făcut febră şi a avut o stare generală proastă
Cristina Neagu a făcut febră şi a avut o stare generală proastă

Curg cazurile de COVID-19 în handbalul românesc: la o zi după ce s-a aflat că fostul selecţioner, Gheorghe Tadici (68 de ani), e bolnav, astăzi, a venit încă o bombă.

Când a spus, la începutul pandemiei, că 70 la sută din populaţia Germaniei va lua noul coronavirus, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a ştiut despre ce vorbeşte.

Între timp, cazurile noi sunt pe un trend crescător peste tot în lume şi, în ciuda faptului că s-a creat acest curent aberant, numit „COVID-Shaming“, în care sunt arătaţi cu degetul cei care se îmbolnăvesc, fiind acuzaţi de iresponsabilitate, adevărul e că, orice ai face, nu te poţi feri definitiv de noul coronavirus. 

Şi încă o dovadă în acest sens e că, inclusiv în sportul românesc, tot mai multe vedete sunt depistate cu COVID-19. Ieri, s-a aflat că tehnicianul formaţiei HC Zalău, Gheorghe Tadici are coronavirus. 

Astăzi, potrivit jurnaslistului Marian Ursescu (Gazeta Sporturilor) s-a confirmat că şi Cristina Neagu, vedeta celor de la CSM Bucureşti e bolnavă. 

Interul stânga a avut febră, spre finalul săptămânii trecute, s-a simţit rău şi, drept urmare, a făcut testul pentru COVID-19. Şi a primit rezultat pozitiv, motiv pentru care s-a izolat acasă. Oricum, ea sărise peste acţiunea echipei naţionale, care s-a reunit, săptămâna trecută, la Craiova pentru un stagiu de pregăire. Potrivit gsp.ro, Neagu s-a înţeles cu selecţionerul Bogdan Burcea pentru a o lăsa la Bucureşti ca să facă recuperarea la umărul drept, la care nu de mult a suferit o intervenţie chirurgicală.

Acum, problema e că, aproape sigur, interul-stânga va rata următorul meci al CSM-ului în Liga Campionilor, programat pentru 10 octombrie, în Danemarca, cu Kristiansand.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite