Cristiano Ronaldo, jefuit de nemţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incredibil, dar adevărat: hoţii s-au simţit în largul lor pe unul dintre cele mai moderne stadioane din lume, „Allianz Arena" din München. Victime au picat oaspeţii de la Real Madrid, în frunte cu marea vedetă Cristiano Ronaldo.

Astfel, cu câteva ore înainte de meciul tur pe care l-au pierdut cu 2-1 în Liga Campionilor, spaniolii s-au trezit cu vestiarul răvăşit. Într-o acţiune-fulger, infractorii nemţi au reuşit să sustragă câteva tricouri, precum şi şase perechi de ghete, trei dintre acestea aparţinându-i lui Ronaldo.

Nemţii: „N-avem camere!"

Fanii lui Bayern care s-au bucurat la auzul veştii că starul portughez a rămas desculţ au rămas şocaţi când l-au văzut pe CR7 în teren bine-mersi, cu o a patra pereche de ghete, la fel ca cele furate. „N-avem suficiente camere de supraveghere!", a fost explicaţia şocantă a oficialilor stadionului din München, arena care va găzdui şi finala din acest an a Ligii Campionilor. În schimb, ibericii s-au plâns deja la UEFA. „E o ruşine. Pe Bernabeu aşa ceva e imposibil să se întâmple", a declarat puţin înfuriat Jose Mourinho.

Mourinho, atac la Guardiola

Între meciurile cu Bayern din Liga Campionilor, Real Madrid joacă sâmbătă (ora 21.00, DigiSport) "finala" pentru titlul din Spania cu FC Barcelona. Cum Jose Mourinho nu lasă nimic la voia întâmplării, tehnicianul portughez a dat o declaraţie menită să-l irite pe antrenorul Barçei, Pep Guardiola. "E un băiat inteligent, care ştie foarte bine cum a câştigat multe meciuri atât în campionat, cât şi în Ligă", a spus Mourinho, referindu-se la anumite arbitraje favorabile Barcelonei. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite