Crăciun în august: Prepeliţă a prins transferul vieţii în ultima zi de mercato. Va juca în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Prepeliţă (dreapta)
Andrei Prepeliţă (dreapta)

Mijlocaşul de 30 de ani ajunsese o rezervă la Ludogoreţ, în Bulgaria, însă pentru el urmează meciuri cu echipe precum Bayern Munchen şi Atletico Madrid.

Andrei Prepeliţă şi-a reziliat contractul cu campioana Bulgariei şi a semnat imediat cu vicecampioana Rusiei, Rostov, care e în grupa D a Ligii Campionilor, într-o serie cu Bayern Munchen, Atletico Madrid şi PSV Eindhoven.

„Sper să fie bine, sper să fie o alegere bună, vom vedea. M-am despărţit în condiţii amiabile de Ludugoreţ, le mulţumesc şi mergem mai departe cu speranţe. Sper să am evoluţii bune. Nu pot să spun că a fost ceva ce n-a mers bine la Ludogoreţ. Asta a fost! Am căzut de acord să ne despărţim pe cale amiabilă, am avut această ofertă şi mă bucur că s-a concretizat.

Rostov e o echipă puternică din ce am văzut. Anul trecut, au terminat pe 2, după ce au pierdut în ultima etapă campionatul în Rusia. O echipă puternică, a trecut de două adversare foarte bune în preliminariile Ligii Campionilor (n.r. – Anderlecht şi Ajax)“, a spus Prepeliţă la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite