Cosmin Contra: „Mi se pare că nu e grupa cea mai grea în care puteam pica. Va fi greu, dar nu imposibil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cosmin contra foto mediafax

Selecţionerul echipei naţionale. Cosmin Contra, a reacţionat imediat după tragerea la sorţi pentru grupele preliminariilor Euro 2020. Aflat la Dublin pentru a participa la eveniment, antrenorul a vorbit in exclusivitate pentru Pro X.

„Mi se pare că nu e grupa cea mai grea în care puteam pica. Spania nu trebuie să mai spunem de ea. Deja am primit mesaej de la prietenii mei spanioli, jurnalişti. Celelalte sunt echipe nordice, ştim forţa pe care o au. Norvegia e o echipă tânără, care a câştigat grupa din Liga Naţiunilor. Nu sunt două echipe uşoare, dar nici două echipe cu care nu putem să ne batem.

Suedia e bine organizată, se bazează mult pe forţa grupului, cu care ne vom bate extrem de greu. Cred că avem şanse, am demonstrat în amicalul de la Craiova. Nu sunt meciuri uşoare, dar trebuie să începem bine. Să nu fie Spania primul meci, iar cu oricare alţi adversari să începem bine. Norvegia nu e o echipă de care să ne fie teamă.

În grupa asta e greu, dar nu imposibil. Vom face totul să ne calificăm din această grupă. Va fi greu, şi în play-off-ul Nations League va fi greu. Sperăm să nu pierdem nici în grupa asta, la fel ca în cea de Liga Naţiunilor. Cu toată dragostea v-aş duce la Euro, dar ce pot să spun e că vom face totul pentru calificare!", a spus Cosmin Contra.

La tragerea la sorţi a grupelor pentru preliminarile Campionatului European de fotbal dn 2020, România a fost repartizată în Grupa F, alături de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta. La turneul final se califica doar primele două echipe clasate din fiecare grupă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite