Transformare horror: cum arată acum Tomas Brolin, suedezul care a contribuit la eliminarea României de la CM 1994

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mondialul din 1994 e turneul de care microbiştii îşi aduc aminte cu mare plăcere şi acum. Atunci, Hagi şi compania au eliminat Argentina, dar au fost opriţi, în sferturi, de Suedia.

România – Suedia a devenit finalul dureros al celui mai bun turneu făcut vreodată de echipa naţională.

Atunci, tricolorii au fost la câteva minute de o semifinală de vis cu Brazilia, iar dacă regula „Golului de aur“, introdusă peste câţiva ani de FIFA şi anulată între timp, ar fi fost în vigoare atunci, România ar fi câştigat, după ce Florin Răducioiu a punctat pentru 2-1 în minutul 101. Aşa însă, Florin Prunea a greşit, Kennet Andersson a punctat pentru 2-2 (115), iar, ulterior, Suedia s-a impus după loviturile de departajare.

Până la aceste evenimente dramatice, scorul a fost deschis de Tomas Brolin (78), după o schemă inteligentă, după o lovitură liberă.

Mulţi ţin minte şi acum modul în care blondul Brolin i-a păcălit pe toţi şi l-a învins pe Prunea. După această reuşită inedită, Brolin a mai jucat până în 1998, după care şi-a anunţat retragerea din fotbal.

Iar de aici, drumul fostului internaţional suedez în viaţă s-a schimbat radical. 

*A devenit om de afaceri, şi-a deschis un restaurant cu specific italian în Suedia, „Undici“. Localul a fost amendat, în mod repetat, întrucât le-a servit alcool minorilor!

*A investit în imobiliare.

*A cumpărat acţiuni într-o companie care vindea aspiratoare.

*A apărut într-un video-clip lansat de Dr. Alban, alături de fostul mare jucător suedez de tenis, Bjorn Borg.

*În 2006, s-a apucat de poker, devenind un jucător de talie internaţională.

Brolin s-a îngrăşat foarte mult şi, chiar dacă mai joacă alături de prieteni, e de nerecunoscut faţă de perioadă în care evolua pentru naţionala Suediei.

AŞA ARATĂ CUM TOMAS BROLIN

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite