Constantin Zotta, noul preşedinte executiv al lui FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Zotta, noul preşedinte executiv al clubului FC Braşov FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Constantin Zotta, noul preşedinte executiv al clubului FC Braşov FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Liga I / Constantin Zotta va ocupa începând cu ziua de luni funcţia de preşedinte executiv al clubului de sub Tâmpa.

Discuţiile de negociere dintre Constantin Zotta şi Ioan Niculaie au durat peste două ore, iar noul preşedinte executiv a fost prezentat oficial în cursul zilei de luni. De-a lungul timpului, Zotta a ocupat aceeaşi funcţie la FC Rapid, echipă pe care a părăsit-o în luna februarie. De asemenea, noul oficial al „stegarilor“ a mai lucrat ca director general la FC Vaslui.

Noul preşedinte a fost prezentat chiar de predecesorul său, Ioan Stamatopol, care a declarat: „Fotbalul nu e meseria mea. L-am ajutat pe domnul Niculaie atât cât a fost nevoie. Rămân în continuare suporterul lui FC Braşov“

La conferinţa sa de prezentare, Zotta a declarat: „Vreau să stau cât mai mult la acest club şi nu se pune problema ca eu să vin cu alt antrenor. Primul obiectiv este câştigarea meciului cu Mediaş şi cred că putem termina acest campionat pe locul şapte. O condiţie pe care am pus-o domnului Niculaie a fost ca Braşovul să-şi ia licenţa“. Echipa „stegarilor“ ocupă locul nouă în Liga I, cu 30 de puncte acumulate în 23 de meciuri disputate. 

„Stegarii“ au rămas fără o glorie

Fostul jucător al lui FC Braşov, Gică Şerbănoiu, a murit luni, la vârsta de 63 de ani. „Conducerea clubului FC Braşov, staff-ul tehnic şi componenţii echipei adresează sincere condoleanţe familiei îndurerate a marelui «stegar»care a fost Gică Şerbănoiu. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-l primească în echipa celorlalţi «stegari»plecaţi dintre noi“, notează site-ul oficial al grupării ardelene. Gică Şerbănoiu a evoluat pentru FC Braşov de 92 de ori şi a marcat 11 goluri. Unul dintre meciurile sale de renume a fost cel cu Beşiktaş Istanbul, din Cupa UEFA, când a adus victoria „stegarilor“ la finalul unei partide pline de emoţii. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite