VIDEO Chiricheş a marcat primul gol pentru Tottenham, unul superb, Pantilimon şi-a înscris un autogol!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Chiricheş a marcat miercuri seară primul său gol în tricoul lui Tottenham, în partida din deplasare cu Fulham, în timp ce, la Manchester City, Costel Pantilimon a avut parte de un final de meci de coşmar, cu WBA. În ultimele 10 minute ale jocului, goalkeeperul român şi-a marcat în propria poartă şi a mai încasat un gol.

Fulham - Tottenham 1-2

Fulham a deschis scorul în minutul 56, prin iranianul Dejagah, dar Tottenham a revenit în joc prin golul lui Chiricheş. 

Fundaşul român a fost titular în derby-ul londonez care a contat pentru etapa a 14-a şi a egalat în minutul 73, cu un şut fabulos, pe jos, lângă bară, de la mare distanţă, după un balon respins de defensiva gazdelor, în urma unui corner. 

În minutul 82, Tottenham a trecut în avantaj, 2-1, prin Holtby, germanul aflat la prima reuşită pentru Spurs în campionat.

A fost primul gol al lui Chiricheş în tricoul lui Tottenham, după 900 de minute jucate în toate competiţiile (496 în campionat). 

De asemenea, Chiricheş este primul român care marchează pentru Spurs, după Gică Popescu, în 1995

Joia trecută, Chiricheş a fost aproape de gol în Liga Europa, după ce l-a forţat pe un adversar să-şi înscrie în propria poartă, în meciul cu Tromso

WBA - Manchester City 2-3

Într-un alt meci din etapa a 14-a din Anglia, Manchester City, cu Pantilimon în poartă, a câştigat cu 3-2, în deplasare, cu West Bromwich Albion. 

După o partidă relativ liniştită, gazdele au intrat în joc în minutul 85, când Costel Pantilimon şi-a înscris un autogol. Goalkeeperul român s-a revanşat cu o paradă spectaculoasă, în minutul 88, dar a mai încasat apoi un gol, autor Anichebe, în prelungiri (90+4)

Deşi gazdele au forţat egalarea, s-a terminat 3-2 pentru City, dar aproape sigur Pantilimon şi-a pierdut locul în primul "11", după acest final de meci de coşmar. Joe Hart, titularul postului de portar în naţionala Angliei, abia aşteaptă să revină între buturile lui City. 

După 14 etape în Anglia, Manchester City ocupă locul 3, cu 28 de puncte, în timp ce Tottenham este pe 6, cu patru puncte mai puţin

Pe primul loc se află Arsenal, cu 34 de puncte

Vezi şi

VIDEO Fără Chiricheş, Tottenham a fost zdrobită de Manchester City. Pantilimon a închis poarta „cetăţenilor“

VIDEO După umilinţa suferită de echipa sa, Chiricheş l-a aşteptat pe Pantilimon la vestiare pentru a-l felicita

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite